Tule mukaan toimintaan!

Osallistumiseen ei tarvita mitään syvällistä pyörätietoutta, tai mitään muutakaan tietoutta. Riittää että olet kiva tyyppi ja haluat osallistua. Voit osallistua niin vähän tai paljon kuin haluat, kukaan ei velvoita mihinkään. 

Pyöräpaja on antiautoritaarisesti toimiva voittoa tavoittelematon, vapaaehtoisuuteen perustuva ja kaikille avoin tee-se-itse-pyöräpaja Helsingin Länsi-Pasilassa (Rahakamarinkatu 1). Pyöräpajalla pidetään avoimia työpajoja kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin klo 16.30-20.00 ja sunnuntaisin klo 14-18. Pajalla on ollut myös leffailtoja, työpajoja, laitettu ruokaa yhdessä, pidetty komponenttikirppistä yms. Meillä on työkaluja, varaosia, keittiö ja tila.

Kevätruuhkat ovat kuumimmillaan, ja kaikki apu pajalla on tarpeen! Avoimina päivinä pajalla on ollut lähes 40 pyöränkorjaajaa samaan aikaan; 20 sisällä ja melkein saman verran pihalla. Vertailun vuoksi: pajalla on korjaustelineet alle kymmenelle samanaikaiselle rassaajalle. 

Kaikki pajan aktiivit ovat vapaaehtoisia, he vain sattuvat hengaamaan pajalla ehkä keskivertokävijää useammin. Pyöräpaja on yhteisöllinen projekti, ja haluamme rohkaista kaikkia kävijöitä osallistumaan. 

Osallistumiseen ei tarvita syvällistä pyörätietoutta, tai mitään muutakaan tietoutta. Osa pajan aktiiveista on ammattimekaanikkoja, mutta sinun ei tarvitse olla! Riittää että olet kiva tyyppi ja haluat osallistua. Voit osallistua niin vähän tai paljon kuin haluat, kukaan ei velvoita mihinkään. 

Alla muutama ehdotus, miten voit osallistua:
- muiden neuvominen pyöränkorjauksessa - tämä on kaikkein työllistävin tehtävä pajalla
- pyörien kunnostaminen myytäväksi vuokrakulujen kattamiseksi
- huonokuntoisten pyörien purkaminen varaosiksi - tämä on erinomainen tapa oppia pyöristä, työkaluista ja osista
- varaosien tai miljoonalaatikoiden lajittelu
- siivous - siivoa aina vähintään omat jälkesi!
- ruoan valmistus - kukaan ei voi vastustaa herkullista kasvisruokaa
- yhdistyksen pyörittämiseen liittyvät asiat
- atk- / somehommat
- hengaaminen, vitsien kertominen, musan soittaminen, mikä vaan; keksi itse oma tapasi :)

Tule mukaan jo sunnuntaina klo 14!