Pajafest 2013

Ilmainen ja ikärajaton tee-se-itse pyöräfestari 17. - 19.5. Suvilahden Konttiaukiolla, Helsingissä!
Festeillä soittavat Hero Dishonest, Ranger, Kuolem Symbal, 1981, Suspiria, Species Traitor, Green King ja Houre.

Aikataulu

PERJANTAI

12.00 -
15.00 -
18.00

Paja auki Konttiaukiolla
Rakenna itsellesi pyörä sotaa ja turnajaisia varten. Myös käyttöpyöriä saa korjata ja rakentaa vapaasti. Kädestä pitäen neuvontaa paikan päällä. Saatavilla perustyökaluja, hitsaus- ja rälläköintimahdollisuus, sekä jonkin verran varaosia ja runkoja.
HUOM! Aiemmasta tiedotuksesta poiketen, paja on auki Konttiaukiolla vasta klo 15.00!

Perjantai-illan keikat
19.00 Kuolem Symbal
19.45 Species Traitor
20.30 1981
21.15 Hero Dishonest
   
LAUANTAI

12.00-
18.00

Paja auki Konttiaukiolla
Rakenna itsellesi pyörä sotaa ja turnajaisia varten. Myös käyttöpyöriä saa korjata ja rakentaa vapaasti. Kädestä pitäen neuvontaa paikan päällä. Saatavilla perustyökaluja, hitsaus- ja rälläköintimahdollisuus, sekä jonkin verran varaosia ja runkoja.

12.00 -
17.00

Työpajoja
Erinäisiä työpajoja päivän mittaan. Ennakkoon ilmoitetut työpajat yms. listataan täällä lähempänä festejä. Lopullisen tarjonnan saa tietää paikan päällä - tietty.

Tule itsekin pitämään työryhmää! Katso avoin pajakutsu.

12.00 -
17.00

Pajafest-paidanpainopaja
Työpajassa voi painaa oman Pajafest-paidan. Paitoja löytyy paikanpäältä mutta oman saa tuoda mukana.

 

Hiustenleikkuutyöpaja
Tule leikkaamaan omia ja kaverisi hiuksia ja jakamaan parhaita parturointiskillssejäsi muiden kanssa! Omat sakset voi tuoda jos haluaa. Tarkempaa aikaa ei vielä ilmoitettu.

 

Kujakissakisat
eli ällärit eli alley cat race. Viime vuoden voittaja järjestää tämän vuoden kisan. Ajetaan melko pian keikkojen jälkeen, tarkempi aika selviää myöhemmin.

Lauantai-illan keikat
17.00 Green King
17.45 Suspiria
18.30 Houre
19.15 Ranger
   
SUNNUNTAI

12.00 -
15.30

Paja auki Konttiaukiolla
Viime hetken hikistä ja jännittynyttä pyöräsotatekeleiden kasaan kursimista!

14.00

Pienlehtiviikonlopun julkistamistilaisuus
Oranssin järjestämä Pienlehtiviikonloppu on käynnissä koko viikonlopun ajan Suvilahdessa ja se jakaa lopputapahtumahuipennuksen Pajafestien kanssa.
Tarkka tapahtumapaikka tarkentuu myöhemmin (kuitenkin jossain päin Suvilahtea).

16.00 -
18.00

PYÖRÄSOTA ja KORKOPYÖRÄTURNAJAISET
Pajafest huipentuu!!!! Tarkka tapahtumapaikka tarkentuu myöhemmin (kuitenkin jossain päin Suvilahtea).

Katso myös Pajafest 2013 Facebook-event

PYÖRÄSOTA

Megamassiivinen maailman paras PYÖRÄSOTA järjestetään Pajafestien päätteeksi sunnuntaina 19.5. noin klo 16.00 Konttiaukion läheisyydessä. Luvassa korkopyöräturnajaiset ja monsteripyöräsota!!! Ilmoittautuminen hoidetaan paikan päällä festien aikana.

Pyöräsotapyöriä voi rakentaa perjantaina 17.5. ja lauantaina 18.5. klo 12.00 - 18.00 välisenä aikana Konttiaukiolla. Sotapyörää ei ole pakko kasata festien aikana Konttiaukiolla, vaan omatoiminen kasaaminen ennakkoon on sallittua. Hitsaus- ja rälläköintimahdollisuus löytyy, työkaluja sekä jonkin verran materiaaleja. Kannustamme omatoimiseen romumetallin ja muun rakennusmateriaalin haalimiseen.

Sotapyöriä saa rakentaa ennen Pajafestien alkamista Pyöräpajan tiloissa normaaleina aukioloaikoina keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Huomaa, että Pälkäneentien tiloissa ei ole mahdollista hitsata tai rälläköidä huonon ilmanvaihdon vuoksi, toisin kuin festipaikalla Konttiaukiolla.

Avoin työpajakutsu

Pajafesteillä 17-19.5 on lauantai 18.5 klo 12-17 varattu erilaisille tee se itse -henkisille työpajoille. Kaikki ovat tervetulleita järjestämään työpajan, performanssin tai keskustelun tänä aikana! Aiheen ei tarvitse liittyä pyöriin, vaan se voi olla mitä tahansa tee se itse -kulttuuriin tavalla tai toisella kytkeytyvää. Tapahtuma on vapaa puoluepolitiikasta, rasismista, seksismistä ja muista syrjinnän muodoista, joten työpajojen tulee noudattaa samaa linjaa.

Työpajoja tai muita esityksiä ei tarvitse välttämättä ilmoittaa etukäteen, vaan paikalle voi ilmaantua myös spontaanisti yllämainittuna aikana. Jos kuitenkin tahdot, että työpajaasi/tapahtumaasi mainostetaan Pajafestien yhteydessä, voit lähettää siitä lyhyen esittelyn tai ilmoittaa tarkan ajankohdan, jolloin lisäämme informaation Pajafestien aikatauluun.

Ilmoitukset työpajoista, performansseista, keskusteluista ym. sekä kaikki kysymykset aiheesta voi lähettää osoitteeseen lauralle@riseup.net

ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISEKSI

Lähetä viestiä sähköpostilla tai Facebook-sivun kautta jos haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Festien aikanakin voi ilmoittautua suoraan yksinkertaisiin tehtäviin, kuten siivoamaan tai roudaamaan. Otamme ideoita vastaan mikäli sinulla on nerokas idea tai taito, jota haluaisit käyttää Pajafestien hyväksi.

Lataa juliste

Pajafest-julistetta saa tulostaa ja levittää vapaasti. Lataa PDF-tiedosto (6,4 Mt) tästä.