PAJAFEST 2018

24.-27.5. Oranssilla, Suvilahdessa

Pajafest on jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Pyöräpajan oma tee-se-itse -festari, jossa rakennetaan, korjataan, kierrätetään (ja lopulta tuhotaan) polkupyöriä ja muuta romua. Vaikka et mitään osaisikaan, voit tulla oppimaan uusia taitoja ja pitämään hauskaa. Pajafesteillä kohtaavat pyöräfriikit, friikkipyörät ja mutantit. Jo hyödyttömäksi luultu metalliromu muuttuu taiteeksi ja mitä mielikuvituksellisimmiksi pyöränhirviöiksi. Kaikki ovat tervetulleita rahallisesta tilanteestaan riippumatta, ruokaakin on mahdollista saada omakustannehintaan. Pajafest on kaikkien kävijöiden yhteinen festivaali, jossa kaikki voivat olla osallisina mm. järjestämiseen, siivoamiseen ja toisista huolehtimiseen.

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, eli jos olet esim. rasisti, seksisti tai homofoobikko, voit olla tulematta.

OHJELMA

Pajafestin alustava aikataulu:

Torstai 24.5. Pajafestin järkkäyspäivä. Jos haluat auttaa tapahtuman järjestämisessä, lipunmyynnissä, työpajoissa, missä vaan, saavu Oransille klo.12 alkaen. Perjantai 25.5. Työpajat 12-18 Bändit 18-23 Lauantai 26.5. Työpajat 12-18 Bändit 18-23 Sunnuntai 27.5. Työpajat 12-14 Pyörähassuttelut 14-->

TYÖPAJAT

Jos haluat järjestää työpajan tai jos sinulla on idea mielenkiintoisesta työpajasta, ota yhteyttä!

Varmistuneet työpajat:

FRIIKKIPYÖRÄPAJA 24.5. alkaen Oranssilla Suvilahdessa

Friikkipyöräpajalla on tarkoitus valmistaa kaikenlaisia erikoisia polkupyöriä sun muuta käyttäen pääasiassa romua, jolle ei enää keksitä muuta käyttöä. Kannattaa aloittaa tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit mukaan Pyöräsotaan ja Korkopyöräturnajaisiin!

 

GLITTER JA TARRATYÖPAJA 26.5 lauantaina, Oransilla

"Glitterillä ja neonväreillä koristeltu pyörä näyttää hauskalta ja erottuu paremmin liikenteessä! Hepo ry:n toiminnanjohtaja Saara Louhensalo tulee ohjaa Pajafesteillä pyöränkoristelu worshoppia. Tässä matalankynnyksen workshopissa annetaan pyörälle uusi ilme tarramateriaalin avulla. Lähtötaidoiksi riittää että sakset pysyy kädessä. Materiaalit ja työvälineet löytyy paikan päältä, mutta omiakin saa tuoda erityisesti erikoisempia tarroja."

 

RECYCLING BIKE GAME! 25-27.5, Oranssilla

"A board-game to collect and re-assemble from recycled materials to the final bicycle. The idea of recycling encourages the sustainable consumption and forms the sharing community."

 

FLOSSAUS TYÖPAJA. NON-STOP, Oranssilla

 "Nyt Flossataan! Tule ja opi flossauksen salat. Non-Stop workshop. Kaikille hermostuneille, jännittäville tai ihan muutan vaan jos tekee mieli flossata. Pystytkö flossaamaan 45min?

Jokinen flossaa omallavastuulla ja tarkaillee omaa terveydentilaa - vauvat ja raskaana olevat kysy lisätietoja lääkäriltäsi" 

-Tony Bay

 

PYÖRÄSOTA JA KORKOPYÖRÄTURNAJAISET

Totaalinen Mayhem!!!
Mutanttisotakoneet mittelöivät ja selviävät tai tuhoutuvat. Rakenna poljettava laite ja hajoita muut. Korkopyöräturnajaisissa rohkeimmat ritarit kohtaavat nurmikentällä pehmustetuin peitsin. Viimeinen pystyssä voittakoon!

 

 

Bändit

Perjantai
Haltlose Orbiter Perseräjähdys Büfo Harhat

Lauantai
Brick Boob Civicide Sputnik! Cockbox Diskurssi

Keikat Oranssilla 5-10€ / päivä. Muut tapahtumat ja työpajat ilmaisia / lahjoitusperiaatteella. Support your local paja!

YHTEYSTIEDOT

email: pyorapaja666@gmail.com
www.pyorapaja.info/pajafest