PAJAFEST 2018

PAJAFEST 2018

24.-27.5. Oranssilla, Suvilahdessa

Pajafest on jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Pyöräpajan oma tee-se-itse -festari, jossa rakennetaan, korjataan, kierrätetään (ja lopulta tuhotaan) polkupyöriä ja muuta romua. Vaikka et mitään osaisikaan, voit tulla oppimaan uusia taitoja ja pitämään hauskaa. Pajafesteillä kohtaavat pyöräfriikit, friikkipyörät ja mutantit. Jo hyödyttömäksi luultu metalliromu muuttuu taiteeksi ja mitä mielikuvituksellisimmiksi pyöränhirviöiksi. Kaikki ovat tervetulleita rahallisesta tilanteestaan riippumatta, ruokaakin on mahdollista saada omakustannehintaan. Pajafest on kaikkien kävijöiden yhteinen festivaali, jossa kaikki voivat olla osallisina mm. järjestämiseen, siivoamiseen ja toisista huolehtimiseen.

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, eli jos olet esim. rasisti, seksisti tai homofoobikko, voit olla tulematta.

OHJELMA

TYÖPAJAT

Jos haluat järjestää työpajan tai jos sinulla on mielessä mielenkiintoinen työpaja, ota yhteyttä!

KEIKAT

Esiintyjiä ei vielä ole valittu vuodelle 2018.

Keikat alustavasti perjantaina ja lauantaina sisätiloissa. Lisäksi mahdollisesti ulkoilmatapahtuma sunnuntaina pyöräsodan ja korkopyöräturnajaisten yhteydessä.

 

Varmistuneet työpajat:

FRIIKKIPYÖRÄPAJA 24.5. alkaen Oranssilla Suvilahdessa

Friikkipyöräpajalla on tarkoitus valmistaa kaikenlaisia erikoisia polkupyöriä sun muuta käyttäen pääasiassa romua, jolle ei enää keksitä muuta käyttöä. Kannattaa aloittaa tarpeeksi ajoissa, jotta ehdit mukaan Pyöräsotaan ja Korkopyöräturnajaisiin.

DIY-SEPÄN PAJA

ALLLEYCAT-AJOT

Kaupunkisuunnistusta polkupyörillä.

PYÖRÄSOTA JA KORKOPYÖRÄTURNAJAISET

Totaalinen Mayhem!!!
Mutanttisotakoneet mittelöivät ja selviävät tai tuhoutuvat. Rakenna poljettava laite ja hajoita muut. Korkopyöräturnajaisissa rohkeimmat ritarit kohtaavat nurmikentällä pehmustetuin peitsin. Viimeinen pystyssä voittakoon!

 

YHTEYSTIEDOT

email: pyorapaja666@gmail.com
www.pyorapaja.info/pajafest