Avoin blogi

Talkoot pajalla su 24.11.

24.11.2013

Tänään talkoot kello 12 eteenpäin! Järjestellään kaikki paremmin, heitetään romut pois ja siivotaan. Eli ei pyöränkorjausta tänään. No bike repairing today. Work party!

Kirjoittanut Eve

Kiinnostaako toiminta? Ilmoittaudu!

9.10.2013

Pyöräpaja etsii uusia vapaaehtoisia erityisesti Vallilan tilojen auki pitämiseen! Pyöränkorjaustaitojakaan ei tarvita, tehdessä oppii. Tällä hetkellä vapaaehtoisia riittää pitämään Pajaa auki vain keskiviikkoisin viidestä eteenpäin, mutta mikään ei estä pitämästä tiloja auki myös muina aikoina. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Kirjoittanut Eve / Paja

Pajan kesäaukioloajat

3.7.2013

Huomio huomio: Pajan aukioloajat muuttuvat kesän ajaksi! Aikaisemmasta poiketen, Paja ei ole säännöllisesti auki sunnuntaisin. Pajat saatetaan myös hyvän sään vallitessa pitää Suvilahden Konttiaukiolla. Satunnaisemmista aukioloista pyritään ilmoittamaan.

Kirjoittanut Eve / Paja

War never changes

15.5.2013

Viikon teema on tietty pyöräsota ja sota ei koskaan muutu. Viereinen tiimi pänttäs Sun Tzuta, joku kertas Conan barbaaria, mä pullotin sotasimaa kotona ja kautta Odinin nyt tehään julumat sotapyärät. Oon ylpeä jo etukäteen monesta asiasta. Kerrankin tuntuu et pajafest on oikeesti järjestetty ja keikat ja kaikki on suht hyvässä jamassa. Kaiken päälle viel kunnon BIKE WARS tulossa!

Mä nään jo mielessäni sunnuntain. Savun läpi kentälle rullaa osanottaja toisen jälkeen. Musiikki lupaa jo tulevaa teurastusta. Kentän ympärillä osanottajien tukijoukot mylvii ja herjaa vastapuolen kannattajia. Kilpailijat on kentällä, soihdut syttyy, lopun tanssi alkaa..

Kuka katsoi monsteria silmiin ja selvisi? Kuka kukisti kuoleman renkailla? Kenen ratsu kaatuu kentälle? Kuka tanssii paholaisen kanssa viimeisenä taistelukentällä?

Tulossa niiin eeppinen viikonloppu.

Kirjoittanut Vade

Vallilan paja kiinni sunnuntaina 19.5.

15.5.2013

Sunnuntaina 19.5. paja ei ole auki Vallilassa Pajafestien takia. Sen sijaan Suvilahden Konttiaukiolla on festien yhteydessä vapaata rakentelua ja fiksailua ennen pyöräsotaa klo 12.00 - 15.30.

Kirjoittanut Eve

Pajafest lähestyy!

13.5.2013

Ei enää kauaa. Ensi viikonloppuna pärähtää! Perjantain ja lauantain soittoajat on lyöty viimein lukkoon ja aikataulut on lisätty Pajafest-infosivulle. Aikataulut luultavasti vielä täydentyvät ja niitä päivitetään jatkuvasti, sitä mukaa kun uusia tekijöitä ilmaantuu. Vielä ehtii ilmoittamaan oman työpajan ennakkoon.

Viikonlopun oheistärppinä kannattaa tarkastaa Oranssin järjestämä Pienlehtiviikonloppu. Pajafest ja Pienlehtiviikonloppu saavat yhteisen loppuhuipennuksen sunnuntai-iltapäivänä, jolloin ohjelmassa ovat pyöräsota, korkopyöräturnajaiset, sekä pienlehtien julkaisutilaisuus. Loppuhuipennus tapahtuu jossain päin Suvilahtea.

Kirjoittanut Eve